Одеська область: у селі Желепове Роздільнянського району після дощу дорога стає небезпечною

Місцеві жителі вже тривалий час звертають увагу на випробування, які виникають у їх житті після чергового дощу. Проїхати сільськими вулицями все складніше.

Вони переконані, що саме стан доріг, в тому числі до села Новоселівка, призвів до того, що тут тривалий час відсутнє транспортне сполучення. Про те, що воно тут колись було, нагадує лише автобусна зупинка. Щоправда, вже багато років біля неї безлюдно.

«Коли вмикаєш телевізор таке враження, що в державі нашій все добре, до Європи Україна прагне. Але, виходиш на вулиці села Желепове і думаєш, у якій європейській країні можна побачити замість дороги шокуюче болото? У нас село вимирає. Багато хат порожні та руйнуються. Роботи постійної немає. На сьогоднішній день перспективи нуль. Молодь тікає», - поскаржився нашому кореспонденту житель села Желепове.

Зв словами місцевих, відновлене у селі вуличне освітлення радувало не довго. На багатьох ділянках освітлення вже відсутнє.

Соціальний відділ Одеської єпархії УПЦ у святкові дні порадував жителів села Желепове. Багатьом бідним людям вручили пасочки та привітали зі святом.

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews