В Одеській області батько несподівано вдарив сокирою сина

Поліцейські затримали жителя Одеського району за замах на вбивство сина. Правопорушник сокирою вдарив потерпілого, спричинивши йому перелом потиличної кістки, рублену рану голови та шиї. За скоєне чоловіку загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Подія сталася в селі Новоградківка Дальницької громади. 58-річний зловмисник вживав алкогольні напої разом зі знайомим, провів гостя додому після застілля, а повернувшись, раптом схопив сокиру і вдарив нею 32-річного сина, який також знаходився в оселі. Потерпілий вибіг на вулицю та покликав на допомогу сусідів, а ті вже викликали «швидку» та поліцію. Медики діагностували чоловіку перелом потиличної кістки, рублену рану голови та шиї.

Потерпілий пояснив, що живе разом із батьком і він у нетверезому стані постійно влаштовує сварки, але того дня жодного конфлікту не було.

Поліцейські вилучили з місця злочину сокиру та одяг з біологічними слідами, які скерували на експертизу, а фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Слідчі відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури повідомили правопорушнику про підозру в замаху на вбивство, за частиною 2 статті 15 та частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. За цей злочин передбачене покарання позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту», - розповів начальник територіального відділення поліції Руслан Шубович.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews