Одеські волонтери закликали допомогти захисникам України

Збираємо вже місяць на дрон Mavic 3t enterprise для 35 бригади Одеської області. Зібрали трішки більше 100 тис. Ціна дрону 220 тис. Таке повідломлення оприлюжднили на сторінці Благодійного фонду Аджалик у соціальній мережі Фейбук.

«Хочеться запитати більшість, де ваша людяність, де ваша подяка, тим хто захищає ваші сни? Чи не буде вам приємно, дивитися хлопцям в очі і розуміти ,що саме Ви, врятували чиєсь життя? Публікації дивиться по 10 тис людей і більше. В районі 120 тис населення. В області більше мільйона. Невже кожному з вас , важко скинути по 10 грн? Фермера , великі бізнесмени де ваша справедливість за те, що ваші бізнеси і поля не тронуті? І це завдяки хлопцям. Інколи дивишся на те , як люди вже забули , що десь іде війна і там наші захисники.

Ми не повинні казати це наші хлопці це ваші. Вони всі наші. І кожен день ми маємо багато запитів від хлопців на те чи інше. Що маємо даємо але в більшості треба кошти, яких не вистачає. Ми повинні закрити один збір і розпочати інший. Деякі хлопці ображаються на нас, але я прошу вибачення у Вас, ГЕРОЇ УКРАЇНИ, бо не все в наших силах. Якби більшість людей, була більш дружньої родиною як на початку 2022 року. Ми за місяць закрили не один збір. Знаєте що саме прикро, допомогають одні і ті ж самі або самі військові і їх близькі і люди чії родичі на передовій», - пише волонтер.

Він звернувся до всіх мешканців Одещини: Війна закінчиться лише тоді, коли оркостан, покине нашу територію. Для пришвидшення цього, треба допомогати на різні збори. Хлопцям.

Картка для пожертв на купівлі дрону:
5168757384564953 Наталя Олегівна Рожман

Також Благодійний фонд Аджалик (керівник – Сергій Кривенко) повідомив, що отримав від небойдужих меценатів для ЗСУ спальний мішок, плитоноску та термобілизну.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews