ДТП в Одеській області: “зім’яв” три авто у дворі

У Болграді правопорушник, який займався нелегальними цигарками, потрапив у ДТП коли тікав від патрульних. Він “зім’яв” три авто у дворі, куди намагався сховатися від переслідуючих. Правоохоронці вилучили у чоловіка 2500 пачок цигарок без марок акцизного податку та автомобіль і склали відносно нього адміністративні матеріали за трьома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Подія сталася на вулиці 25 Чапаєвської Дивізії, коли 53-річний водій автомобіля «Hyundai» проігнорував вимогу працівника групи реагування патрульної поліції зупинитися, натомість збільшив швидкість руху і почав тікати.

Поліцейські розпочали переслідування чоловіка, той спробував сховатися у житлових дворах міста, не впорався з керуванням і в’їхав у припарковані автомобілі «Chrysler», «Jeep Grand Cherokee» та «Nissan Almera». Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди транспортним засобам були спричиненні механічні пошкодження, ніхто з людей не постраждав.

При огляді салону та багажного відділення автомобіля правопорушника поліцейські виявили 2500 пачок цигарок без марок акцизного збору.

Тютюнові вироби поліцейські вилучили з незаконного обігу та помістили до камери схову у територіальному відділі поліції, а автомобіль правопорушника забрали на арештмайданчик.

Правоохоронці склали відносно правопорушника протоколи за ст. 122-2 (невиконання водіями вимог поліцейського про зупинку транспортного засобу), ст. 124 ( порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч. 1 ст. 164-5 (транспортування тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного податку встановленого зразка) КУпАП.

Адміністративні матеріали скеровані до суду. Правопорушнику загрожує штраф у розмірі до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією тютюнових виробів, а також позбавлення права керування транспортними засобами на строк до одного року.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews