Настоятелька жіночого монастиря УПЦ в Одесі: Україна не Росія, яка забороняє цілі конфесії і виганяє з їхніх споруд людей

Настоятелька Одеського Архангело-Михайлівського жіночого монастиря, матушка Серафіма закликала ініціаторів переслідування духівництва та віруючих УПЦ не перетворювати вільну та демократичну Україну на зразок того, що нині відбувається в Росії.

«Україна не Росія, яка забороняє цілі конфесії і виганяє з їхніх споруд людей. В історі були такі держави - не для людей. Ось молодий успішний архітектор з колегою-аматором - біля проекту величних споруд. Для однієї людини, яка будувала державу для споруд, а не для людей…», - пише матушка Серафіма на власній сторінці у соцмережі Фейсбук та ілюструвала повідомлення такою світлиною:.

 

Нагадаємо, що раніше матушка Серафіма та сестри жіночого монастиря УПЦ оприлюднили звернення до дружини Президента України Олени Зеленської із закликом не веселяти ченців з Києво-Печерської Лаври.

Настоятелька Одеського Архангело-Михайлівського жіночого монастиря також повідомила, що на неї відбувається тиск, який супроводжується пропозиціями зрадити УПЦ та незаконним прослуховуванням її телефонних розмов.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews