Сайт мерії Одеси оприлюднив попередження

У березні 2023 року Управлінням Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради проведено комісійне обстеження об’єкта будівництва: будівля готелю «Вікторія» (вул. Генуезька, 24-А).

Під час обстеження зафіксовано, що власником будівлі готелю «Вікторія» - ТОВ «МАКАО» - самочинно виконуються будівельні роботи із влаштування котловану глибиною близько 5 метрів та трирівневої монолітної залізобетонної прибудови з тильної сторони будівлі на земельній ділянці, яка належить територіальній громаді м. Одеси.

Як пише сайт мерії за результатами проведеного огляду складено відповідний акт обстеження.

Управлінням ДАБК Одеської міської ради направлено листи до Одеської обласної прокуратури, Приморської окружної прокуратури м. Одеси та Юридичного департаменту Одеської міської ради для вжиття подальших заходів реагування з метою звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки та знесення самочинно збудованого об’єкта.

Додатково направлено лист до Національної поліції України з метою зупинення самочинного виконання будівельних робіт за даною адресою.

Раніше Департаментом архітектури та містобудування Одеської міської ради були надані ТОВ «МАКАО» містобудівні умови та обмеження на реконструкцію готелю «Вікторія» без зміни зовнішніх геометричних розмірів фундаментів у плані, без зміни висотних відміток будівлі, без зміни цільового призначення.

Земельна ділянка, на якій розташована будівля готелю «Вікторія», рішеннями Одеської міської ради у власність чи користування власнику будівлі не передавалась.

У грудні 2021 року Управлінням ДАБК ОМР зареєстровано повідомлення про початок виконання підготовчих робіт за даною адресою. Цей від робіт не передбачаєть проведення будівельних робіт та зміну техніко-економічних показників об’єкта реконструкції.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews