В Одеській області створили живий коридор

В Ананьївській міській територіальній громаді попрощалися із загиблими військовослужбовцями Денисом Щербаковим та Юрієм Вдовіним. Про це повідомили у пресслужбі громади.

Старший матрос Денис Щербаков помер у лікарні від тяжких тілесних ушкоджень, отриманих у ДТП. Прощання з воїном відбулося 2 квітня на цвинтарі Другої ділянки Ананьєва. О 10:00 тіло воїна доставили додому, де священик здійснив похоронний обряд над тілом, після чого о 12:00 траурна процесія пройшла від Першої ділянки через місто (від вулиці Пролетарської вулицею Незалежності до вулиці Єврейська).

На вказаних вулицях місцеві жителі на знак пошани до покійного створили живий коридор.

Майстер-сержант десантно-штурмової роти батальйону морської піхоти ЗСУ Юрій Вдовін загинув 25 березня. Поблизу населеного пункту Мар'їнка Донецької області він отримав несумісні із життям поранення.

Юрій Вдовін узяв зброю руки ще на початку анексії у 2014 році, а також захищав Україну з перших днів повномасштабного вторгнення. Прощання з Героєм відбудеться 4 квітня на центральному цвинтарі села Жеребкове.

О 08:30 похоронний кортеж пройде маршрутом: від площі Перемоги вулицею Незалежності до вулиці Пролетарська.

Далі тіло бійця доставлять до рідного села Селіванівка, а після короткого прощання загиблого привезуть до села Жеребкове, де у храмі Іоанна Богослова священик проведе чин відспівування та 12:00 здійснить над тілом воїна похоронну панахиду.

Як пише портал Вгороде, у загиблого воїна залишилися літні батьки.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews