В Одеській області неповнолітню дівчину засудили до позбавлення волі

15-річну мешканку Білгород-Дністровського району засудили до трьох років позбавлення волі з іспитовим терміном на один рік за крадіжку з будинку односельця. В чужу оселю вона пробралася, змовившись із неповнолітніми друзями.

Однак дівчина на шлях виправлення не стала, а обікрала магазин. Вночі розбивши вікно, вона проникла в крамницю і винесла звідти продукти майже на півтори тисячі гривень. Поліцейські за кілька днів встановили особу правопорушниці. Суд на час слідства обрав їй запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Юну фігурантку не збентежило те, що за другим разом їй загрожувало суворіше покарання, і вона втретє скоїла крадіжку. Проникла до домоволодіння односельчанки і з гаражного приміщення викрала велосипед, а з будинку – мобільний телефон, карту пам'яті та дротові навушники. Цього разу поліцейські викрили її за лічені години і вилучили майно, яким вона планувала користуватися.

Завершивши досудове розслідування кримінальних проваджень, слідчі територіального відділення поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули правопорушниці обвинувачення у крадіжках, вчинених повторно, поєднаних з проникненням у приміщення та житло, в умовах воєнного стану, що передбачено частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України.

Суд, розглянувши матеріали проваджень, дослідивши зібрані правоохоронцями докази, визнав обвинувачену винною та призначив їй покарання у вигляді п’яти з половиною років позбавлення волі.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews