Геннадій Труханов: Жодного разу ми не отримали від енергетиків графіки відключень світла в Одесі

Ситуація з енергетикою в Україні залишається складною. Проте, ми маємо зробити все можливе щоби подбати про людей навіть у таких умовах. Підкреслюю, особливо в такий момент. Таку думку висловив мер Одеси Геннадій Труханов, коментуючи стан справ з постачанням електроенергії в місті.

Він наголосив, що має чимало запитань до роботи одеських енергетиків. «Жодного разу ми не отримали від них графіки відключень світла. Незалежно від обставин такі графіки мають бути узгоджені з містом, щоби люди могли планувати свій час, готувати їжу чи зарядити гаджети. А бізнес, у свою чергу, міг працювати та підтримувати економіку держави.

Ми запропонувати ДТЕК залучити під час відновлювальних робіт наші комунальні бригади. Йдеться про 8 бригад з автотехнікою. Але, досі не отримали жодної реакції.

Виникає запитання, якщо не вистачає робочих рук, чому не скористатися нашою допомогою? Саме тому я попрохав порушити цю тему на засіданні обласної комісії».

За словами Геннадія Труханова, нині міська рада реалізує конкретні речі. Зокрема, завдяки партнерам з Німеччини Одеса отримала потужні генератори, які нині живлять дві міські котельні.

Генератори інших потужностей живлять ще 15 котелень міста.

Теплом забезпечені 510 будинків, а це 90 000 одеситів».

Мер Одеси повідомив, що для заправки всіх отриманих містом генераторів треба дві тонни пального на годину.

Всі комунальні підприємства працюють 24 годину на добу без вихідних для підтримки життєдіяльності Одеси. «Ця робота буде тримати стільки скільки необхідно», - підкреслив мер.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews