У що грали українці у 2022 році?

Ближче до закінчення кожного року прийнято підводити його підсумки, озиратись назад та складати різноманітні рейтинги та ТОПи. Попри важкий рік та безліч негараздів, які доводилося переживати кожного дня, українці не забували і про відпочинок, тому ми пропонуємо вашій увазі п'ятірку найпопулярніших азартних ігор, які в цьому році привертали увагу гравців.

slots

Критерії популярності

Для початку спробуємо визначити основні секрети успіху таких розваг, адже власне можливості виграти сьогодні вже замало, щоб надовго затримати на собі увагу. Тож хороша азартна онлайн гра сьогодні має поєднувати:

  • Привабливу та якісну графіку;
  • Адаптивність під будь-які пристрої;
  • Високий рівень виплат;
  • Бонусні опції та пропозиції.

Перш за все, важлива візуальна складова, яку пропонують сучасні онлайн ігри. В останні роки індустрія відеоігор зробила декілька відчутних кроків вперед, пропонуючи користувачам розваги вже наступного покоління, тож і індустрія азартних ігор не лишається осторонь, хоча і має свій власний шлях. Сучасні ігрові слоти побудовані на HTML-5 платформі, що дає змогу підтримувати високі стандарти графіки.

Не менш важливою залишається можливість грати на мобільних пристроях. Якщо користувач стикається із складностями, при спробі запустити гру на своєму смартфоні, то він, скоріш за все, дуже легко знайде іншу. Сьогодні змога залишатися мобільним виходить на перший план.

Азартна гра має на увазі можливість виграти гроші, тож досвідчені гравці завжди звертають увагу на показник RTP - він буквально повідомляє про шанси на успіх. Зазначимо, що зазвичай великою популярністю користуються слоти із показниками на рівні 95-97%, Як правило, вони ж і пропонуються широкий вибір бонусних опцій та великі шанси примножити свій капітал. 

bar

ТОП-3 найцікавіших проектів

Black Wolf

Онлайн гра приваблює беспрограшним бонусним рівнем та можливістю виграти різні за номіналом джекпоти. Це класичний ігровий автомат з 5 барабанами та 25 шляхами для побудування виграшної комбінації. На вас чекають різноманітні ігрові зображення зі спеціальними властивостями - вайлд символ, скаттер символ та унікальний буст символ. На додачу ви отримаєте безкоштовні обертання та можливість накопичувати бонус із функцією Hold and Win.

Book of Ra Deluxe

Популярна гра на єгипетську тематику про шукача пригод вже довгий час залишається однією з найулюбленіших. Ви можете зустріти слот у різних виконаннях та від різних виробників, але гра саме з приставкою Deluxe відкриває безліч можливостей - від налаштування кількості виграшних ліній до ризик-гри, де можна подвоїти будь який свій виграш.

Fire Joker

Не виходить із моди і класика - Fire Joker від Play’n’Go продовжує збирати шанувальників за простою та зрозумілою грою. Ігрове поле складається тут лише з трьох барабанів, а спеціальний символ Джокера дарує можливість примножити свою ставку у 10 разів!

Як бачимо, у 2022 році в пріоритеті залишаються прості та зрозумілі онлайн ігри, де є можливість самому керувати ігровим процесом та шансами на виграш. Ринок азартних розваг чи не щодня дарує нові яскраві проекти, проте довго живуть лише ті, які окрім симпатичної обгортки пропонують ще й вигоду. 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews