Священнослужителі Одеської єпархії ПЦУ звершили чин освячення міської лікарні

На запрошення адміністрації та медичного персоналу, з благословення єпископа Одеського і Балтського Афанасія, настоятель Свято-Троїцького храму м.Одеси протоієрей Василь Вирозуб, настоятель храму Покрови Пресвятої Богородиці смт Овідіополь Одеської області, військовий капелан ДПСУ протоієрею Андрій Ляшик та клірик кафедрального собору Різдва Христового м.Одеси, військовий капелан НГУ протоієрей Андрій Волошин звершили чин освячення Міської клінічної лікарні №10.

Священики обійшли усі кабінети та службові кімнати, окропивши приміщення та медичне обладнання освяченою водою, а також відвідали хворих у лікарняних палатах.

Після освячення, настоятель Свято-Троїцького храму протоієрей Василь Вирозуб привітав усіх присутніх із знаменною подією та у своєму слові зазначив: "Ваша професія потребує відповідних знань, постійного самовдосконалення, сил духовних і фізичних та терпіння. Бажаю вам мудрості та Божої допомоги. Нехай ваші взаємовідносини будуються на основі Божих Заповідей любові, які є фундаментом всіх наших стосунків. Поваги вам від людей і Господнього благословення."

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews