Ізмаїл сумує: мер Андрій Абрамченко висловив глибокі співчуття

Ізмаїльська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють глибокі співчуття з приводу передчасної смерті Пєнової Світлани Олександрівни - досвідченого керівника у сфері соціального захисту дітей, сімей, молоді та жінок, чуйної і доброї людини. Про це мер Андрій Абрамченко написав на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

«Серце Світлани Олександрівни перестало битися 4 листопада, на 72-му році життя.

Вона була грамотною та освіченою людиною.

У 1974 році Світлана Олександрівна закінчила Ізмаїльський державний педагогічний інститут.

Вона мала великий досвід роботи із молоддю.

Світлана Олександрівна працювала у міському відділі освіти на посадах завідувачки дитячого садка, інспектора відділу освіти, була заступником директора середньої школи № 14.

З січня 1997 року Світлана Олександрівна стала начальником відділу у справах сім’ї та молоді.

Вона мала високу працездатність, компетентність, була вимоглива до себе і до підлеглих.

У колективі вміла створити доброзичливу атмосферу, була справжньою людиною, наставником та вчителем для оточуючих», - пише мер.

Андрій Абрамченко нагадав, що за сумлінну працю Пєнову Світлану Олександрівну неодноразово нагороджували грамотами Міністерства у справах сім’ї та молоді, управління у справах сім’ї та молоді Одеської облдержадміністрації, Подяками Кабінету Міністрів України, міського голови.

За йлшл словами, вона була відмінником народної освіти України.

«Ізмаїльська міська рада та її виконавчий комітет глибоко сумують у зв’язку з непоправною втратою і висловлюють щирі співчуття рідним і близьким Світлани Олександрівни Пєнової», - йдеться у повідомленні.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews