Поліція Одеської області терміново звернулася до батьків з проханням стежити за дітьми

Поліцейські оперативно розшукали двох дівчаток з Любашівки, які загулялися і не повернулися додому.

Заява про зникнення подружок 10-ти та 11-ти років надійшла в поліцію вчора, сьомого вересня, близько десятої години вечора, а вже через півтори години їх передали батькам. Протиправних дій відносно дітей скоєно не було.

Батьки були дуже стурбовані відсутністю доньок, оскільки такого раніше ніколи не траплялося: дівчата завжди гуляли неподалік своїх будинків і нікуди без дозволу дорослих не уходили.

Сім’ї спочатку самі займалися пошуками дітей, а коли стемніло, звернулися до правоохоронців за допомогою.

Поліцейські встановили, що востаннє дівчаток бачили в магазині, де вони купували солодощі. Правоохоронці обійшли селище, поспілкуватися з друзями та однокласниками зниклих, а знайшли їх у подружки в сусідньому селі, де вони гралися, не звертаючи уваги на пізню годину.

«Родини дітей раніше в поле зору поліції не потрапляли. З дівчатами та їхніми батьками правоохоронці провели профілактичні бесіди щодо недопущення таких випадків у подальшому», - прокоментував подію начальник відділу поліції № 1 Подільського районного управління поліції Сергій Гавура.

Поліцейські закликають батьків стежити за дітьми, щоби вони не стали жертвами протиправних посягань або нещасного випадку. Якщо у вас в гостях знаходяться чиїсь діти, слідкуйте, щоб вони вчасно повернулися додому, а їхні батьки були попереджені про їхнє місце знаходження.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews