Депутат Одеської обласної Ради Андрій Бабенко: Сьогодні ми залишимо зрадника при владі – завтра наша область опиниться в окупації

Сьогодні відбудеться позачергова сесія Одеської обласної ради. На жаль, я не зможу бути присутнім на засіданні, бо я разом із побратимами впевнено рухаємось у Херсонському напрямку. Про це на власній сторінці у соцмережі Фейсбук написав депутат Одеської обласної ради Андрій Бабенко.

«На сьогоднішній сесії депутати обласної ради звернуться до Президента України та Одеської військової адміністрації з клопотанням про присвоєння звання Героя України та ордену "Золотої зірки" посмертно командиру 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового походу полковнику Віталію Гуляєву. Це дуже важливий крок і наша шана бойовому командиру, котрий гідно утримував позиції ворога по всій лінії фронту», - пише депутат.

Він висловив жаль, що не побачив в порядку денному питання про відставку заступника голови Одеської обласної ради, колаборанта Вадима Шкарівського.

«У в мене в голові не вкладається: як ми можемо схиляти голову і коліно перед нашими загиблими героями та залишати при владі зрадників?

Шановні колеги-депутати, у вас сьогодні є ще час для того, щоб винести на сесію питання про відставку Вадима Шкарівського.

Визначтеся нарешті зі своєю позицією! Як раніше не буде! Сьогодні ми залишимо зрадника при владі – завтра наша область опиниться в окупації», - зазначив Андрій Бабенко.

Депутат Одеської областної ради закликав колег пам»ятати, що «Україна понад усе».

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews