Стихія в Одесі: падали дерева та зникала електроенергія

У період з 10 по 11 серпня 2022 року на території міста Одеси та Одеської області було оголошено «Штормове попередження».

Внаслідок несприятливих погодних умов протягом цього періоду випало 18 мм опадів, повідомив офіційний сайт міста.

За інформацією Гідрометцентру, норма опадів на серпень складає 40 мм. Тобто випало понад 45% місячної норми опадів за одну ніч.

На території міста Одеси зафіксовано падіння 3-х дерев та 7-ми великих гілок. За адресою: вул. Корольова, 80а велика гілка впала на автомобіль.

КП "Міськсвітло" інформує про падіння 3-х опор зовнішнього освітлення. Наслідки усунені.

ДТЕК інформувала про аварійне відключення понад 200 приватних житлових будинків у Київському районі міста (Південний РЕМ) та понад 80 приватних будинків на території Суворовського району (Північний РЕМ).

Насоси, що відкачують дощову воду, працювали протягом всієї ночі, у штатному режимі. Фактів суттєвого підтоплення тротуарів та проїжджої частини на території міста не зафіксовано.

Зранку 11 серпня всі прибиральники комунальних підприємств та установ вийшли на прибирання території міста. Задіяно 1636 осіб та 100 одиниць техніки. Передусім прибираються гілки і листя. Особливу увагу було приділено розчищенню зливової каналізації.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews