В Одеській області знайшли хлопчика, який ночував у покинутій будівлі

До поліції звернулася жителька села Петровірівка Березівського району та повідомила, що посварилася з сином, якого виховує сама, і той втік. Спочатку жінка шукала дитину, потім вирішила, що хлопець повернеться сам, і тільки наступного дня повідомила про зникнення правоохоронцям.

Працівники територіального підрозділу поліції негайно розпочали пошуки підлітка у друзів, знайомих, на вулицях та в закинутих будівлях, і за дві години знайшли його в місцевому парку з приятелями.

Жодних протиправних дій щодо юнака вчинено не було.

«Мати хлопчика вже потрапляла в поле зору поліції через неналежне виконання батьківських обов’язків. Відносно неї будуть складені адміністративні матеріали за статтею 184 КУпАП, - розповіла інспекторка ювенальної превенції відділення поліції № 2 Березівського районного відділу поліції Ірина Котормус. – З жінкою та підлітком провели профілактичну бесіду: матері нагадали, що вона відповідає за життя та здоров’я своєї дитини й має сумлінно виконувати свої батьківські обов’язки, а хлопчику пояснили, яку небезпеку становлять подібні втечі».

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews