Одеситку в калюжі крові знайшла її родичка

В Одесі поліцейські викрили зловмисника, який спричинив жительці Суворовського району тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до смерті потерпілої.

За підозрою в скоєнні злочину правоохоронці затримали мешканця Приморського району. Чоловіку оголосили підозру за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Подія сталася в під'їзді багатоповерхівки на вулиці Академіка Заболотного. Правопорушник напав на 45-річну містянку, коли вона поверталася додому, завдав їй декілька ударів в область голови твердим тупим предметом і втік. Жінку в калюжі крові виявила її родичка. Потерпілу ушпиталили в комі з тяжкою черепно-мозковою травмою та забоєм головного мозку. Внаслідок отриманих травм вона згодом померла.

За кілька днів оперативники територіального підрозділу поліції викрили особу зловмисника та затримали його в процесуальному порядку. Це 30-річний чоловік, що проживає в центрі міста.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом окружної прокуратури м. Одеси вилучили з квартири фігуранта речові докази і повідомили йому про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілої. Цей злочин передбачений ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Нині поліцейські клопочуть про обрання запобіжного заходу підозрюваному. Мотиви скоєного вони встановлюватимуть в ході досудового розслідування.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews