В Одесі відбувся багатогодинний марафон на підтримку командира батальйону «Аратта»

Майже шість годин в ефірі наживо в імпровізованій студії ГО “АРАТТА-Одеса” гості марафону, що відбувався в соціальній мережі фейсбук та поширився усією Україною та деякими державами світу, обговорювали питання сьогодення та майбутнього добровольчого, волонтерського та й ветеранського рухів загалом.

На початку відеомарафону керуючий Одеською єпархією ПЦУ єпископ Павло освятив ікону “Пресвятої Богородиці - Покровительки Українського війська”.

До студійної роботи долучилися представники багатьох міст і регіонів (зокрема, Київ, Маріуполь, Хмельницький, Збараж, Дніпро, Тель-Авів та інші. Серед тих , хто став гостями пректу “Українська межа: серце добровольця” були учасники російсько-української війни, режисер та актор Ахтем Сеітаблаєв, актор Вячеслав Довженко, музикант та співак Олег Скрипка, батько Героя Небесної сотні Устима Голоднюка Володимир, заступник командира батальйону “АРАТТА” Друг Марадона, військовий капелан о. Михайло Ільницький, міський голова Дніпра Борис Філатов, громадські діячі, політики Дмитро та Оксана Корчинські, командир батальйону ОУН Друг Іван, волонтери, журналісти.

Глядачі побачили також фільми з життя добробатів, музичні кліпи.

Ініціатором, автором і ведучим марафону став доброволець батальйону “АРАТТА”, заслужений журналіст України Сергій Братчук. Технічну реалізацію проекту забезпечили журналісти Богдан Осінський і Олександр Городилов.

Також під час відеомарафону для всеукраїнської глядацької спільноти відбулася презентація фільму “Собор” про історію та сьогодення одного з найперших православних храмів Одеси та Півдня України - кафедрального собору Різдва Христового Одеської єпархії ПЦУ.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *