В Одесі нагородили переможців фестивалю мистецтв «Біла акація»

В Одесі завершився міський дитячо-юнацький фестиваль мистецтв «Біла акація», який став джерелом натхнення для його учасників і всіх, хто причетний до світу творчості.

Близько 150 творчих колективів та окремих виконавців - учнів і вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти Одеси - показали свої таланти у номінаціях «Концертно-виконавська майстерність» (вокально-хорове мистецтво, хореографічне мистецтво, театральне мистецтво, вокально-хореографічна композиція) та «Художньо-виконавська майстерність» (образотворче мистецтво).

19 жовтня в Одеському палаці дитячої та юнацької творчості «Біла акація» пройшли гала-концерт і нагородження переможцівта учасників фестивалю. Вони отримали заслужені нагороди – кубки, дипломи, грамоти та подяки.

Під час заходу було представлено виставку мистецьких робіт дитячої художньої творчості, присвячену Одесі, її історії та колориту.

Фестиваль проводився з метою сприяння творчому розвитку дітей, пошуку і підтримки юних талантів, формування іміджу міста як привабливого культурного центру України.

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

джерело

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews