Геннадій Труханов зустрівся з новопризначеним Генконсулом Турції

24 жовтня 2024 року відбулася зустріч Одеського міського голови Геннадія Труханова з новопризначеним Генеральним консулом Турецької Республіки в Одесі, паном Мухіттіном Челіком. Зустріч мала на меті знайомство та обговорення співпраці між Одесою та Туреччиною.

Пан Мухіттін Челік підкреслив важливість підтримки України з боку Туреччини:
«Я слідкую за Вами у Telegram і можу сказати, що Ви виконуєте роботу набагато більшу, ніж тільки обов’язки мера. Туреччина підтримує Україну та її суверенітет з моменту окупації Криму у 2014 році. Тому надання гуманітарної допомоги та підтримка на місцевих рівнях — це те, що ми будемо продовжувати робити».

Міський голова подякував турецькому народу за підтримку та висловив сподівання на подальшу співпрацю, зокрема в сфері інвестицій.

«Мені дуже приємно з Вами познайомитися. Дуже вдячні, що Туреччина — один із стратегічних партнерів України, зокрема Одеси. За час війни ми отримали від вашої країни великий обсяг допомоги, зокрема автобуси, генератори, медичні препарати, продукти та багато іншого. Попри війну ми розвиваємо економіку міста і сподіваємось на турецькі інвестиції», - сказав Геннадій Труханов.

Сторони висловили готовність до подальшої тісної співпраці для підтримки гуманітарних та економічних проєктів в Одесі.

image description

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews