Особа, котра стояла в Одесі з ворожим триколором вже потрапляла в поле зору правоохоронців за крадіжку та розпивання спиртних напоїв

Дії громадянки кваліфіковано як виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників. Їй  загрожує до трьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, що інцидент стався вчора, 7 жовтня, близько 23-ї години. Очевидці повідомили до поліції, що невідома намагалася повісити прапор рф на постамент і висловлювалась у підтримку ворожої країни.

Особу правопорушниці поліцейські встановили, а ворожий триколор вилучили та долучили до матеріалів провадження в якості речового доказу.

43-річна жителька Одеси вже потрапляла в поле зору правоохоронців за крадіжку, дрібне хуліганство та розпивання спиртних напоїв у громадському місці. Нині з жінкою працюють слідчі територіального підрозділу поліції та співробітники Управління СБУ в Одеській області.

У рамках провадження, розпочатого за ознаками ч. 1 ст. 436-2 Кримінального кодексу України, будуть проведені необхідні експертизи та вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру у виправдовуванні, визнанні правомірною, запереченні збройної агресії рф проти України, глорифікації її учасників, а також обрання запобіжного заходу.

Слідство триває під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews