У садочках Одеси оздоровлюють дітей


Літній період – найблагодатніший для фізичного розвитку дітей. Саме влітку такі природні фактори, як сонце, повітря та вода, найефективніше впливають на організм малят, зміцнючи їхнє здоров’я.

Діяльність закладів дошкільної освіти у літній період спрямована на організацію оздоровлення дітей, забезпечення їхнього активного відпочинку, закріплення та розширення запасу набутих упродовж навчального року знань через різні види дитячої діяльності: рухової, ігрової, пізнавальної, комунікативно-мовленнєвої, художньої, предметно-практичної тощо.

Упродовж літнього періоду в закладах дошкільної освіти Київського району Одеси проводяться: спостереження, бесіди, дидактичні та творчі ігри, ігри спортивного характеру, веселі  розваги з казковими героями, загартовуючі процедури, оздоровчі хвилинки тощо.

Для дітей також проводять патріотичні заходи, під час яких маленькі українці знайомляться з історією, традиціями, символами нашої країни, народними святами та обрядами.

Значна увага приділяється роботі з безпеки життєдіяльності: вивченню правил дорожнього руху, поведінки під час повітряної тривоги, на вулиці, у транспорті, при зустрічі з незнайомими людьми та предметами, запобігання харчовим отруєнням та кишковим інфекціям.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews