Окупанти вбили захисника України, який виконував бойове завдання

П’ятого серпня 2024 року, під час виконання бойового завдання на Сумському напрямку із звільнення території України від підступного ворога, загинув молодший сержант Юрій Плєванюк, 1970 р.н. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на 808-му окрему бригаду підтримки, у якій проходив службу військовий.

Як зазначається, Юрій Дмитрович був родом з Донецької області, до лав бригади став у серпні 2023 року, проходив службу на посаді командира інженерно-саперного відділення одного з інженерних підрозділів частини.

Майже рік виконував завдання інженерної підтримки на Херсонському напрямку.

“Був мудрим командиром, надійним товаришем, світлою, доброю, чесною людиною, справжнім патріотом України, мріяв про перемогу та мирне життя у вільній країні. На превеликий жаль, війна забирає життя кращих воїнів нашої країни. Без люблячого батька залишились діти, без чоловіка – дружина. Бойова родина 808 окремої бригади підтримки висловлює глибокі співчуття та розділяє горе від втрати найдорожчої людини з родиною”, – йдеться у повідомленні.

Молодшого сержанта Юрія Плєванюка поховають у Білгороді-Дністровському. Про час та дату прощання буде повідомлено додатково.

Жителів міста закликають створити щільний живий коридор пошани та гідно провести в останню путь воїна, який віддав своє життя за кожного з нас. Прохання взяти з собою живі квіти, лампадки та прапори.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews