Сергій Кривенко відреагував на останній виступ рестораторів Зарічанських

"У 2021 році вони вчинили з моєю часткою в проекті «Яхта», як роблять окупанти в Україні. Це дуже складний проект, який потребує багато зусиль і ресурсів, зокрема на етапі розвитку, щоб все працювало, як швейцарський годинник. Саме тому я фактично 2 роки там жив, в той час як вони, такі класні і креативні, приїздили всі «в білому», щоб зібрати вершки у вигляді позитивних відгуків відвідувачів.
За цим стояла величезна праця багатьох людей, яких вони потім викидали на смітник, як витратний матеріал, що більше не знадобиться. Ця звичка поводитись як бульдозер не враховувала а ні попередніх зусиль, а ні домовленостей, а ні статусу тих кого потім «кидали». Від кухарів та офіціантів до управлінців та партнерів.
Звісно, кожен, з ким вчинили подібним чином, має казати за себе сам, а я говоритиму за себе.
Після низького «кидка», публічних спроб мене принизити, розпіарені ресторатори були впевнені в тому, що тепер, коли все запрацювало, далі як по маслу, вони керуватимуть проектом і посилатимуть за обрій всіх, кого забажають, нехтуючи всіма попередніми угодами. І апетит, звісно, приходить під час їжі.
Але якось не так райдужно все у Данському королівстві. Все що зараз відбувається на «Яхті» - це наслідки вашого безвідповідального ставлення до нагальних проблем роботи комплексу. Бо забезпечення життєдіяльності проекту - це не лише фанфари у відосах Гордона та показовий піар на люксових вишиванках. Виявляється, це ще і вирішення технічно-побутових і фінансових питань.
Простіше скидати велику кількість жирів в каналізацію впродовж двох років, ніж виконувати численні приписи про усунення порушень.
Простіше зрізати землю з терас орендодавця, чим купити один камаз чорнозему.
Простіше красти електрику у постачальника через втричі більший скид відходів ніж обсяг отриманої води через водогін.
Навіть на оплаті за паркування, про що домовлено на початку реалізації проекту в 2019 році, ви тупо вирішили, що можете порушити письмові домовленості, та «нагнути» орендодавців. Простіше ж найняти «батюшку», який іменем московської церкви, яку ви разом відвідуєте, буде щотижня знищувати чуже майно.
Але зачистити нашу з вами попередню робочу переписку, що суперечить вашим публічним брехливим заявам на мою адресу, виявилось не простіше. Хоч ви і планували все заздалегідь.
Те, що вам прилітає - просто закономірний набуток ваших власних дій і ви ще неодноразово в цьому пересвідчитесь. І може навіть зрозумієте, хоча в цьому є сумніви. Бо головна цінність таких діячів як ви - це паразитарне пристосування до обставин. Чи то будуть футболки «команди Зе», чи вишиванки, чи піксель - не має значення. Бо при нагоді ви і балалайкою не погидуєте.
Ну і щодо свіжої офігітєльної історії про дерева, яка насправді не зовсім свіжа.
Я був присутній на тій зустрічі, яка відбулась у 2019 році, а не 2017.
І нічого подібного стосовно дерев вам ніхто не говорив. Ви знову за звичкою брешете. Нагадую вам, Інаро та Андрію, що за домовленостями, та отриманою знижкою перших 5 років, всі дерева та соціальні інфраструктурні обʼєкти повинні залишитись на обʼєкті інвестування. Це так, просто нагадую. А то памʼять у вас дуже вибіркова." - на сторінці у FB Сергій Кривенко.
Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews