Юні артисти цирку з Одеської області дебютували у Республіці Болгарія

Днями юні вихованці студії Fly-Yoga під керівництвом її засновниці Світлани Ільчук з міста Болград підкорили своїм яскравим виступом публіку відомого не тільки в Болгарії Академічного цирку «Балканський», який відбувся в місті Несебр. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» з посиланням на болгарських колег з «Новини Несебра».

Діти віком від 6 до 16 років представили глядачам виставу «Острів скарбів», продемонструвавши майстерність та талант, які зустріли оплесками та захопленням. Їхнім чудовим виступам аплодували власник цирку Академік Балканський, його сини Микола та Олександр (на фото з дипломом) та артисти – сьоме покоління – онуки академіка Олександра Балканського, а також його дружина.

Адже юні таланти з особливою самовіддачею та ентузіазмом відтворили класичну піратську історію. Хореографом постановки виступила 16-річна Ангелина Ільчук – донька керівниці студії Fly-Yoga, яка своїм талантом та творчістю вдихнула нове життя в цей твір.

Зазначимо, це був перший виступ на арені для молодих виконавців з Болграда, за що вони висловили велику подяку всій балканській династії циркачів, а також за підтримку та теплий прийом.

Додамо, ця вистава відбулася на запрошення давніх друзів Болградської громади – Вікторії та Пейчо Желевих. Вони надали важливу підтримку у здійсненні цього культурного обміну, який пов’язує болгар в Україні із болгарами в Болгарії.

«Виступ бессарабських болгар під куполом Балканського цирку став не лише культурною подією, а й символом зв’язку між болгарами в Україні та Болгарією. Він доводить, що мистецтво має силу об’єднувати та надихати, незалежно від відстаней», –  зазначили болгарські журналісти з «Новини Несебра», які побували на цій виставі.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews