Як в Одесі відзначили День Військово-Морських Сил

7 липня в Україні відзначили День Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

З нагоди Дня Військово-Морських Сил ЗСУ, з метою збереження флотських традицій, вшанування ветеранів ВМС ЗСУ, сприяння патріотичному вихованню молоді в Одесі пройшли благодійні, інформаційно-просвітницькі та культурні заходи.

Так, до професійного свята військових моряків у Міському саду був організований святковий захід. Яскравий концерт одеситам і гостям міста представили артисти Центру військово-музичного мистецтва ВМС ЗСУ за підтримки КП "Парки Одеси".

Крім того, у міських бібліотеках пройшли перегляди виставок тематичної літератури, літературно-музичні заходи «Їх об’єднало море, патріотизм і відданість державі», лекції на тему історії свята, мужності та героїзму одеських моряків, квест-гру «Національні морські традиції».

Віртуальний морський круїз «Під усіма вітрилами» підготували учасники кают-компанії «Морська бібліотека міста Одеси». Також у міській бібліотеці-філії № 16 була представлена виставка волонтера Олександри Лейфер «Морська душа».

У закладах освіти Одеси пройшли виховні години, зустрічі, лекції, квести, конкурси малюнків, правові години, вікторини тощо на теми: «День Військово-Морських Сил України: історія та значення свята», «Історія становлення та розвитку військового флоту» та інші.

До участі у заходах були запрошені ветерани війни та військової служби, учасники антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил, Революції Гідності, українського визвольного руху, члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.


Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews