ДТП в Одесі: водій позашляховика скоїв наїзд на дитину

Автопригода сталася сьогодні, 9 липня, близько 15-ї години на вулиці Чорноморського Козацтва.

За попередньою інформацією поліцейських, 25-річний водій позашляховика Great Wall скоїв наїзд на дитину, коли вона перетинала пішохідний перехід, який в той момент не регулювався світлофором через відсутність електропостачання.

Медики доставили потерпілу до лікарні, попередньо, із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломом гомілки та саднами. Керманича автівки буде перевірено на вміст алкоголю в організмі.

На місці події працюють слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУНП в Одеській області, ювенальні поліцейські територіального підрозділу поліції та патрульні. Правоохоронці встановлюють повні обставини автопригоди, після чого їй буде надана правова кваліфікація.

Закликаємо учасників дорожнього руху бути уважними та обережними на дорозі, особливо в умовах економії електроенергії, коли не працюють світлофори і вулиці в темну пору доби не мають належного освітлення.

Водіїв просимо дотримуватися такого швидкісного режиму, аби зуміти вчасно відреагувати на зміну дорожньої обстановки, а пішоходів – перетинати дорогу, переконавшись, що поблизу немає транспортних засобів, або що водії вас помітили і пропускають. Крім цього, в умовах недостатньої видимості обов’язково кріпіть на себе світловідбиваючі елементи чи користуйтесь ліхтариками.

Одеське районне управління поліції № 1

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews