В Одеській області 19-річний місцевий житель обікрав крамницю

Зловмисник привласнив крам та гроші, спричинивши власнику більше 30 тисяч гривень збитків. Слідчі вже повідомили молодикові про підозру. За скоєне йому загрожує до восьми років ув’язнення.

До Березівського районного відділу поліції звернувся власник одного з продовольчих магазинів у Курісовській громаді. Чоловік повідомив, що вранці продавчиня прийшла на роботу і, відчинивши вхідні двері, побачила відсутність товару, виручки та пошкоджену стіну.

Протягом двох годин поліцейські розшукали правопорушника, яким виявився 19-річний місцевий житель.

Слідчі встановили, що молодик опівночі прибув до магазину та за допомогою металевого штиря, який приніс із собою, вибив задню стіну приміщення. Опинившись всередині, хлопець склав у пакети продукти харчування, алкогольні й безалкогольні напої, декілька газових балончиків та майже сотню пачок тютюнових виробів, штирем та знайденими у крамниці плоскогубцями пошкодив платіжний термінал і забрав з нього більше 16-ти тисяч гривень. Крам він заховав за селом, а за кошти придбав мотоцикл. Викрадений товар поліцейські вилучили.

Своїми діями правопорушник спричинив власнику закладу матеріальну шкоду на більш ніж 30 тисяч гривень.

Фігуранта слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України і під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури повідомили йому про підозру у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, поєднаній з проникненням у приміщення, вчиненій в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України і крається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Підозрюваний поміщений під цілодобовий домашній арешт. Слідство триває.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews