В Одесі створено нову комісію

Рішенням Виконавчого комітету від 19 червня 2024 року № 510 «Про організацію заходів з питань встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду) в м. Одесі» створено комісію із встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду) в місті.

Рішення прийнято згідно із Законом України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», відповідно до п. 61 Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 16 травня 2024 року № 560.

Комісія створюється з метою розгляду та вирішення питань встановлення факту здійснення догляду (постійного догляду) військовозобов’язаними, місце проживання яких задекларовано/зареєстровано в м. Одесі, за особами, зазначеними у пунктах 9, 13, 14 частини першої статті 23 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», та які не мають права на призначення компенсації (допомоги, надбавки) на догляд за ними.

Наказом директорки Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради затверджено відповідне Положення про комісію та її склад. Очолює комісію директорка Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради Олена Китайська.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews