ДТП в Одеській області: мотоцикліст допустив зіткнення з автомобілем

Подія сталася учора, 28 червня, близько 18 години.

Поліцейські попередньо встановили, що зіткнення легкового автомобіля Volkswagen і мотоцикла Mustang сталося на нерегульованому на момент аварії перехресті. Мотоцикліст, рухаючись вулицею Успенською, не був уважним і, виїжджаючи на головну дорогу, допустив зіткнення з автомобілем, що рухався вулицею Соборною.

Мотоцикліста каретою швидкої допомоги, яку, як і поліцейських, викликав на місце події водій автівки, відправили до лікарні. Там його в стані коми з політравмою госпіталізували до реанімаційного відділення. У чоловіка відібрані біологічні зразки для перевірки на стан сп’яніння.

Перевірка керманича легковика показала, що він був тверезий.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках провадження транспортні засоби поміщені на арештмайданчик та призначені судові експертизи. Слідчі дії тривають.

Закликаємо водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, бути уважними та обережними за кермом.

Подільське районне управління поліції Одещини

Поліцейські розслідують обставини ДТП у Подільську за участю автомобіля і мотоцикла

Поліцейські розслідують обставини ДТП у Подільську за участю автомобіля і мотоцикла

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews