ДТП в Одеській області: під колесами автомобіля загинув пішохід

Автопригода сталася 26 червня, близько 23-ї години в Саратській ОТГ.

Попередньо поліцейські встановили, що 41-річний водій автомобіля Mitsybishi, рухаючись трасою Одеса – Рені, в межах села Зоря здійснив наїзд на 59-річного місцевого жителя, який у невстановленому місці перебігав дорогу.

Від отриманих травм пішохід загинув.

Водія перевірили на стан сп’яніння – він був тверезий.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального відділення поліції.

«До Єдиного реєстру досудових розслідувань ми внесли відомості за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. В рамках провадження ми помістили транспортний засіб на арештмайданчик і призначили низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортної пригоди», - прокоментував начальник відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

Вкотре зауважуємо усім учасникам дорожнього руху на необхідності дотримуватися ПДР. Закликаємо водіїв уважно слідкувати за дорожньою обстановкою, а пішоходів – перетинати проїзну частину виключно по пішохідних переходах і користуватися світловідбивними елементами або ліхтариками у темну пору доби.

Білгород-Дністровський районний відділ поліції Одещини

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews