ДТП в Одесі: водій вантажівки здійснив наїзд на 9-річного хлопчика

Автопригода сталася сьогодні, 17 червня, по обіді в Хаджибейському районі міста на вулиці Кордонній.

Попередньо встановлено, що водій вантажівки здійснив наїзд на хлопчика, коли він на велосипеді переїжджав проїзджу частину дороги у невідведеному для цього місці.

Потерпілого з тілесними ушкодженнями медики доставили до лікарні.

На місці події працюють слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод та ювенальні поліцейські ГУНП в Одеській області, а також група реагування патрульної поліції.

Водія вантажівки буде перевірено на стан сп’яніння.

Встановлюються всі обставини події.

Шановні громадяни! Пам’ятайте, що велосипед — це також транспортний засіб і велосипедисти повинні знати та дотримуватись вимог дорожніх знаків, дорожніх розміток та інших вимог ПДР на рівні водія автомобіля.

Також слід зазначити, що рухатись дорогою на велосипедах дозволяється з 14-річного віку. Діти віком до 14 років можуть їздити лише у парках, скверах, дворах, стадіонах та інших безпечних місцях. А за малюками, яким не виповнилося 7 років, під час їзди на велосипеді мають пильно слідкувати дорослі.

Крім цього, згідно із ПДР, велосипедистам не можна переїздити дорогу по пішохідному переходу. У цьому випадку слід зійти з велосипеда і перейти дорогу як пішохід, перекотивши свій двоколісний транспорт.

Закликаємо батьків уважно слідкувати за дітьми та навчати правил дорожнього руху, аби вони не потрапили у неприємну ситуацію на дорозі.

Разом з тим, зауважимо: усі учасники дорожнього руху повинні уважно слідкувати за дорожньою обстановкою, щоб зуміти вчасно відреагувати на її зміну, та бути особливо обережними до дітей, людей похилого віку й осіб з явними ознаками інвалідності.

Одеське районне управління поліції №1

 

Одеські поліцейські встановлюють обставини ДТП, в якій травмувався 9-річний хлопчик

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews