Андрій Абрамченко звернувся до ізмаїльчан та їхніх дітей

Дорогі діти, шановні батьки. Російський агресор, який прийшов на українську землю, одним із своїх завдань бачить знищення майбутнього нашого народу. Про це пише у своєму привітанні з нагоди Дня захисту дітей мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

За його словами, ворог цілить у житлові будинки, школи, дитячі садки, стадіони, вбиває та калічить, намагаючись відібрати у наших дітей їх право жити у вільній країні під мирним українським небом, зростати та творити власну незалежну історію.

"Сьогодні ми, дорослі, робимо все можливе, щоб уберегти наших дітей – маленьких українців від війни, сприяти їхньому всебічному розвитку, огорнути любов’ю і підтримкою.

В умовах жорстокої війни наші діти продовжують навчатись, займаються мистецтвом та спортом, а головне - пишаються Героями з підрозділів Сил безпеки та оборони і вчаться у них перемагати, дорослішають – виростають у нове покоління сильних та незламних патріотів України.

Кожної хвилини ми наближаємо Перемогу, щоб повернути нашим дітям сонячні ранки без тривог і безтурботне дитинство"-, йдеться у привітанні.

Андрій Абрамченко запевнив, що ізмаїльчани вистоять і переможуть заради дітей – нашого майбутнього.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews