Ізмаїльський міський голова привітав випускників шкіл зі святом останнього дзвоника

Травень в Ізмаїлі завершується традиційними святами Останнього дзвоника, які третій рік поспіль закінчують навчальний рік в умовах повномасштабної воєнної агресії росії проти України. Але ці останні дзвоники – символ не тільки завершення навчального року, але й початку нового етапу життя для всіх, хто в ці дні відчуває радість від успіхів завершеного навчального року та планів на майбутнє. Про це пише у своєму вітанні мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

За його словами, на випускників чекає вибір життєвого шляху та іспит на громадянське та професійне становлення.

Ізмаїльський міський голова побажав усім випускникам шкіл сил, впевненості та наснаги в тому, щоб ваші яскраві та амбітні мрії, націлені у майбутнє та пов'язані з нашою Україною, неодмінно втілились в життя.

«Україна чекає на вас та підтримує ваше бажання нових відкриттів та професійних здобутків на благо українського народу та нашої держави.
Бажаю всім здобувачам освіти добрих літніх канікул, щоб з новими силами зустріти наступний навчальний рік та впевнено засвоювати нові знання.
Успіхів та творчих відкриттів вчителям, сил та мудрості батькам, всім нам – єдності на шляху до Перемоги!
Ми щиросердечно вдячні Силам безпеки та оборони України, які самовіддано та стійко виборюють право українського народу на вільне мирне незалежне майбутнє українського народу.
Спільно боремось, розвиваємось, навчаємось, єднаємось заради нашої Перемоги», - йдеться у привітанні.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews