Голова Ізмаїльської РВА Родіон Абашев відвідав Ренійську громаду

Голова Ізмаїльської РВА разом з заступницею голови Ізмаїльської РДА Мариною Деной в рамках робочого візиту до Ренійської громади зустрілися з головою громади Ігорем Плєховим.

Обговорили питання щодо бронювання працівників підприємств критичної інфраструктури, роботи КНП «Ренійська міська центральна лікарня», військово-лікарської комісії.

Окремо проговорили виконання вимоги, згідно якої до завершення поточного року заклади охорони здоровʼя на 30 % мають бути забезпечені системами кондиціонування.

Щодо закладів освіти. Відбулись зміни до Кодексу цивільного захисту України, згідно з якими з 1 вересня поточного року заклад освіти не може працювати в очному форматі, користуючись у разі оголошення повітряних тривог правилом «двох стін» як найпростішим укриттям. Має бути захисна споруда цивільного захисту або протирадіаційне укриття. За відсутності укриття такого типу навчання у закладі відбувається за дистанційною формою навчання. В Кілійській та Вилківській громадах майже всі закладати освіти будуть працювати за дистанційною формою.

Також обговорили питання поховання загиблих військовослужбовців в Ренійській громаді. Захисники та Захисниці мають право на гідне прощання. Це - можливість для цивільного населення висловити вдячність та шану полеглим Героям.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews