В Одеській області стало відомо про блокування роботи підприємства з іноземними інвестиціями

Цій темі присвячено публікацію на відомому порталі «Моя Одеса». Наголошено що події відбуваються на території Одеського Припортового заводу, а блокування роботи одного з найбільших підприємств олійної промисловості в Україні - компанії Олсідз триває вже шосту добу.

З публікації відомо, що в пʼятницю, було заблокувано перевезення олії до причалів АМПУ для завантаження судна. Блокування відбувалось у вигляді заборони на проїзд дорогою, довжиною 500-800 метрів, яка знаходиться на балансі ОПЗ. Шлагбаум закрили, а охорона отримала суворий наказ в жодному випадку не пропускати автомобілі компанії Олсідз.

Напередодні блокування роботи підприємства, в четвер, представниками керівництва ОПЗ, зокрема Ігорем Богатирьовим, була проведена нарада з керівниками Олсідз. Під час наради були досягнуті всі домовленості щодо проїзду цим відрізком дороги та сплати за це у розмірі близько 750 тисяч гривень.

Компанія Олсідс почала термінові роботи по завантаженню судна, оскільки наступного тижня цей причал мав бути зайнятий вже іншим судном.

Окрім того, на прохання Богатирьова, Олсідс надала всі данні автомобілів, що задіяні в завантаженні судна. Такі ситуації, коли одне судно вантажиться і на підході інше судно, дуже поширені в морській логістиці. Раніше такі питання вирішувались в акваторії порту швидко і без перешкод.

В пʼятницю, наприкінці робочого дня, перевантаження блокують.

Підстава - не сплачений рахунок, який кампанії не надали.

На думку автора публікації, «такі викрутаси ніколи не обходяться без даху окремих правоохоронців».

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews