32 жителі Мирнограда з Донеччини прибули до Одеси, рятуючись від окупантів

До Одеси прибули 32 жителі м. Мирноград Донецької області, в тому числі 15 дітей. Їх зустрічали працівники Центру соціальних служб Одеської міської ради.

Прибулих розмістили в Центрі соціально-психологічної допомоги для внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від збройного конфлікту. Всього прибуло.

У Центрі створені усі умови для комфортного проживання, включаючи дитячо-ігрову кімнату та соціально-освітній простір, відкрито «банк одягу».

Тут донеччани отримають соціально-психологічну допомогу та соціальні послуги згідно з державними стандартами від фахівців Центру соціальних служб Одеської міської ради.

Гості подякували колективу сімейного кафе «Оливка» за смачну вечерю, а працівникам Центру соціальних служб – за теплий прийом в Одесі.

Разом з керівництвом Центру мирноградців зустрічали соціальні партнери закладу - представники Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, - пище сайт мерії.

Переїзд до Одеси з Мирнограда, який потерпає від російської агресії, став можливий завдяки зусиллям спеціалістів компанії ICF GLORIA за підтримки організації Be an Angel e. V. та особисто координаторки евакуації пані Ганни Дуплинської.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews