В Одесі митрополит Агафангел очолив хресну ходу

У свято ікони Божої Матері "Живоносне Джерело" митрополит Агафангел звершив Хресний хід і Божественну літургію в соборі на честь ікони Божої Матері Свято-Успенського Одеського чоловічого монастиря у співслужінні: Високопреосвященнішого Діодора архієпископа Южненського, Високопреосвященнішого Віктора, архієпископа Арцизького, Високопреосвященнішого Сергія, архієпископа Болградського, Преосвященнішого Аліпія, єпископа Тарутинського, а також братії обителі у священному сані та численного духовенства.
За традицією перед початком літургії в монастир доставили головну святиню Одеси - чудотворну Касперівську ікону Божої Матері, яку біля святих воріт під дзвін зустріла братія обителі на чолі зі своїм священноархімандритом митрополитом Агафангелом.
Потім було звершено хресний хід навколо монастиря з чудотворною іконою Божої Матері. По завершенні було звершено Божественну літургію. Після закінчення богослужіння духовенство і численні віряни хресним ходом прийшли до водосвятної каплиці на честь ікони Божої Матері "Живоносне Джерело", де митрополит Агафангел освятив воду й окропив нею парафіян, - повідомила прес-служба Одеської єпархії УПЦ.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews