В Ізмаїлі нагородили учасників відкритого чемпіонату з футзалу

В Палаці спорту підведені підсумки Відкритого чемпіонату міста Ізмаїл з футзалу серед команд 2013 – 2014 років народження, в якому взяли участь команди ФК «Ізмаїл – 2013», ФК «Ізмаїл – 2014», ізмаїльські ФК «Партизан» та ФК «Сюрприз», ІДЮСШ, «Нива» (с.Сафяни) та «Ніка» (Болград). Таку інформацію поширив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

Від імені Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету учасників змагань, їхніх батьків та вболівальників привітав заступник міського голови Сергій Лузанов, який підкреслив, що змагання проходять в дуже важкий час: «Саме коли ви грали фінал, пролунала повітряна тривога – та ми вимушені були зробити паузу… Наша країна протистоїть російський агресії – на багатьох фронтах. І ви, коли виходите на майданчик, - ви протистоїте агресору, доводячи своєю грою, що ви не боїтеся і йдете до мети. Вітаю вас! Кого – з перемогою, кого - з участю, з тим, що ви доводите, що можете краще…». Пригадавши, що світ готується попрощатися з легендою світового футболу – Пеле, Сергій Лузанов побажав учасникам стати чемпіонами світу чи країни – та скорішої Перемоги нашій Україні.

За результатами ігор чемпіонату Ізмаїла третє місце посіла команда «Ніка» (м.Болград), друге - «Нива» (с.Сафяни), а переможцем Відкритого чемпіонату міста Ізмаїл з футзалу серед команд 2013 – 2014 років народження стала команда ФК «Ізмаїл – 2013».

Всі учасники змагань отримали дипломи та медалі та побажання зустрітися в наступному році, який, ми впевнені, стане роком Перемоги України.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews