В Одесі відкриють виставку дитячих малюнків «ЗСУ на захисті дітей»

До Міжнародного дня захисту дітей в Одесі буде відкрито виставку дитячих малюнків «ЗСУ на захисті дітей». Її організаторами стали Одеська єпархія УПЦ, Одеська обласна Рада Миру, Департамент культури, міжнародного співробітництва та євроінтеграції ОМР КУ “Міська художня галерея”.

Відкриття виставки відбудеться в Свято-Архангело-Михайлівському жіночому монастирі (вул. Успенська, 4-Б) 1 червня 2023 року. Початок о 12.00.

«Сьогодні Україна переживає важкі часи. Найбільше від цього страждають наші діти. Вони розуміють та усвідомлюють всю біль рідної Батьківщини. Але також вони знають, що на захисті їхнього дитинства, на захисті Вітчизни стоять Збройні Сили України! Саме завдяки мужності наших воїнів, підтримці рідних та вчителів їхня творча діяльність продовжується. До експозиції увійшли роботи дітей, що зараз перебувають не лише в Україні, але й в багатьох країнах Європи.

На виставці будуть представлені роботи в різних техніках. Одначе вони об’єднані спільною мрією - сподіванням, що Перемога і мир скоро обовʼязково прийдуть на нашу багатостраждальну землю! Їх роботи сповнені оптимізму та віри у краще майбутнє. Діти дбайливо вимальовують для кожного українського героя-захисника чисте небо, сонце і щасливе майбутнє у квітучій Батьківщині», - наголошують організатори виставки.

Вхід на виставку вільний.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews