ДТП в Одеській області: ВАЗ «викинуло» на узбіччя

На дорозі Т-16-28 сталася серйозна ДТП, в якій постраждали три жінки. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.

Автівки зіткнулися біля поворотe на село Ліски. ВАЗ-2104 та Мазда-6 їхали у попутному напрямі із міста Вилкове вбік села Приморське. Прямо на повороті водійка Мазди несподівано почала обганяти ВАЗ, який їхав попереду. У той момент чоловік якраз почав маневр повороту вліво – у сторону Лісків. Не встигши зреагувати, Мазда, в якій, окрім керманиці, знаходилися ще три пасажирки, врізалась у ліву задню частину “Жигулів”, від чого її «викинуло» на узбіччя.

В результаті ДТП всі троє пасажирок Мазди (мешканки села Приморське) отримали серйозні тілесні ушкодження. У 52-річної жінки – поламані ребра, у 67-річної – закрита черепно-мозкова травма, у 62-річної – переламана ключиця. Постраждалих ушпиталили до Вилківської лікарні. А от 29-річній водійці пощастило – вона отримала одну садну лоба, отже від госпіталізації відмовилась. Водій ВАЗ-у не постраждав.

Водіїв перевірили на стан алкогольного сп’яніння правоохоронці – обидва були тверезі. Хто став винуватцем ДТП – розбираються слідчі. Автомобілі вилучено на штрафний майданчик.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews