ДТП в Одеській області: потерпілого ушпиталили

Аварія сталася між населеними пунктами Саврань і Осички. Травмований керманич двоколісника потрапив у лікарню.

Попередньо поліцейські встановили, що 68-річний водій автомобіля «Deo Lanos» не оцінив дорожню обстановку, не вибрав безпечну швидкість руху і дистанцію, унаслідок чого наїхав на 69-річного велосипедиста, який їхав у попутному напрямку. Потерпілого ушпиталили з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості.

На місці події працювали співробітники місцевого підрозділу поліції. Відомості правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

В рамках провадження слідчі призначили низку експертиз, зокрема очікуються результати перевірки водія на стан сп'яніння. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

Тривають слідчі дії.

Поліцейські закликають водіїв під час руху уважно стежити за дорожньою обстановкою, дотримуватися швидкісного режиму та дистанції, уникати різкого маневрування. Виконання цих простих правил допоможе уникнути аварій та збереже життя й здоров'я як вам, так і людям, які знаходяться поряд.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews