Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко поширив термінове повідомлення

Про час прощання з Геннадієм Борисовичем Горшковим, який героїчно загинув 12 травня в боротьбі з російським агресором за свободу та незалежність України, буде проінформовано додатково.

За непередбачуваних обставин час повернення загиблого Героя змінено та має відбутися 18 травня. Про це повідомив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

«Для Геннадія Горшкова сім’я була понад усе. Він втратив дружину, коли доньці було 4 рочки, а сину – 2. Дітей ростив разом зі своєю матір’ю та здужав дати їм гідну освіту. Радів онучці-немовляті, допомагав батьку з інвалідністю.

Та після повномасштабного вторгнення росії в Україну повернувся до лав Державної прикордонної служби України, де проходив службу та звідки звільнився 15 років тому.

…Він стояв перед складним вибором – на його руках були діти, онучка, батько з інвалідністю та мати, але він розумів, що доля родини залежить від того, чи буде Україна незалежною та суверенною.

В квітні Геннадій Горшков потрапив до найпекельнішої точки нашої держави – в район Бахмута.

За чотири дні до сповіщення про загибель він востаннє спілкувався з дітьми. Сказав, що у нього все добре та наказав берегти, любити та поважати один одного, допомагати дідусеві та бабусі.

Він був хорошим сином, батьком, братом. Любив та цінував життя, шанував сімейні цінності, опікував батьків, пишався донькою та сином, був людиною, яка завжди допоможе, бачив своє майбутнє в турботі про дітей та онуків», - пише мер Ізмаїла.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews