Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко: Дякуємо нашим героїчним ЗСУ

В міському Палаці спорту Ізмаїла відбувся Благодійний фестиваль з художньої гімнастики «Мрія про Перемогу» (головний суддя – Надія Ейсмонт) на підтримку Збройних Сил України.

Організатори – відділ фізичної культури та спорту Ізмаїльської міської ради, федерація художньої гімнастики та Ізмаїльська ДЮСШ.

Спортивна подія розпочалася з Хвилини мовчання на знак вшанування громадянської відданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу захисників України та всіх полеглих внаслідок російської збройної агресії проти українського народу.

Спортивне свято юних грацій, які продемонстрували власні мрії про Перемогу за програмами від першого юнацького розряду до кандидатів в майстри спорту, завершилось нагородженням, яке провели заступник міського голови Сергій Лузанов, президент міської федерації з художньої гімнастики Ольга Сьоміна, керівниця відділу фізичної культури та спорту Тетяна Морій.

Цього ж дня за перемогу змагались волейболісти: в спортивній залі Ізмаїльського державного гуманітарного університету відбулись «Травневі суперміксти-2023» (головний суддя – Олександр Купрій).

Організатори – відділ фізкультури та спорту та міська федерація волейболу (президент – Володимир Ратнюк).

На поле вийшли 16 команд з 4 гравців (ветеран, дівчата та юнаки). Це - другий мікст-турнір: перший відбувся в квітні, сподобався спортсменам і вболівальникам, і є сподівання, що ці змагання стануть частішими та традиційними.

Нагородження переможців провели заступник міського голови Сергій Лузанов та керівниця відділу фізкультури та спорту Тетяна Морій.

«Головною нагородою обох спортивних подій стала можливість зустрітись з друзями та разом приділити час улюбленій справі - спорту.

Дякуємо за це нашим героїчним ЗСУ», - наголосив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews