Ігуменя жіночого монастиря з Одеси молилася у Києво-Печерській лаврі з Предстоятелем УПЦ

Другий незабутній день провели у Лаврі настоятелька Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря Української Православної Церкви та сестри обителі. У неділю 7 травня вони молилися за мир та Перемогу України разом з Блаженнійшим Онуфрієм.

Незважаючи на щоденні випробування та перешкоди у вигляді постійних перевірок поліцією документів на території Лаври, для участі у спільній молитві, зібрались багато віруючих. Всі вони заявили, що готові і далі підтримувати саме Українську Православну Церкву, незважаючи на гоніння, тиск та загрози арештів.

Підтримують ченців Києво-Печерської Лаври також Ігуменя та сестри Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря з Одеси. Вони вже неодноразово публічно зверталися до державних керівників України з вимогою припинити виселення ченців з території Лаври та незаконне переслідування духівництва, віруючих.

У Лаврі делегація з Одеси також взяла участь у величній хресній ході.

Матушка Серафима (Шевчик) оприлюднила на власній сторінці у соцмережі Фейсбук фоторепортаж про день проведений у Києво-Печерській Лаврі разом з Предстоятелем УПЦ.

 

https://www.facebook.com/100033737056420/videos/pcb.965357754598784/198160163042862

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews