Жителі Одеської області стали на коліна та схиляли голови

Сьогодні, 20 квітня, в Кілії в останню путь провели загиблого старшого солдата Романа Єфименко, який віддав своє життя за Україну під Бахмутом 15 числа. Труну з Героєм довгою колоною автівок провели по головній вулиці, де на прощання з ним очікували небайдужі мешканці міста. Перед кортежем кілійці прихиляли коліно або низько схиляли голову, дорогу встеляли квітами. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.

Захисник воював за майбутнє своєї Батьківщини ще з часів АТО. Провів у найгарячіших точках близько п’яти років, після чого ненадовго повернувся до мирного життя, а з початком повномасштабного вторгнення росії знову став до зброї. Нажаль, до Перемоги не дійшов, але зробив дуже великий вклад у її наближення.

Востаннє повернувся додому мужній син України вночі з 17 на 18 квітня. Через комендантську годину зустріти його на в’їзді за традицією, яка склалася у місті, не вдалося. Тож бажаючі вийшли прощатися з Героєм на узбіччя вздовж маршруту, яким рухалася траурна процесія.

Відспівування відбулося у Свято-Дмитрівському храмі. Знайшов спокій Захисник на Омарбієвському кладовищі, поряд зі своїми близькими.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews