В Одесі жорстко покарають прибічника окупантів

60-річний одесит активно просував проросійські наративи на просторах інтернету через заборонений в Україні застосунок «Однокласники».

На власній сторінці прибічник «російського миру» систематично поширював антиукраїнський контент, де виправдовував збройну агресію рф проти України та заперечував причетність російських військовослужбовців до вбивств мирного населення.

Правопорушника у злочині, пов’язаному із сприянням російській федерації в ослабленні національних інтересів України, викрили дізнавачі відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1.

«Правоохоронці вилучили у фігуранта мобільний телефон, з якого він здійснював протиправну діяльність. За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими в рамках кримінального провадження, дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили одеситу про підозру у колабораційній діяльності, що передбачено ч. 1 ст. 111-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про публічні заклики громадянином України до підтримки рішень та дій держави-агресора», - повідомив начальник сектору дізнання територіального підрозділу поліції Станіслав Ковальов.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews