Одесою їздить ексклюзивний Ferrari

Одесою їздить ексклюзивний спорткар Ferrari SF90 Stradale, вартістю близько одного мільйона доларів США. Про це повідомляє wheel-news.com. Так, парк елітних авто, що курсують дорогами України, поповнився "італійцем". Початкова вартість такого авто в найпростішій комплектації без додаткових опцій - $800 000.

Як пише портал Вгороде, одеський спорткар містить опційний пакет Assetto Fiorano з підвіскою підвищеної жорсткості та меншою вагою (-30 кілограм).

SF90 Stradale – найпотужніший представник Ferrari, обладнаний трьома електродвигунами сукупною потужністю 1 000 "конячок" та 4-літровим мотором V8 твін-турбо. Тривалість розгону з місця до 100 та 200 кілометрів на годину – 2,5 та 7,8 секунд відповідно, а гранична швидкість – 340 кілометрів на годину. На електричній тязі спорткар здатний проїхати до 25 км включно.

Одеський SF90 Stradale – третій "Феррарі" цієї моделі у нашій країні. Обидва його "собрати" зареєстровані в Києві. Одне з цих автомобілів також може похвалитися пакетом Assetto Fiorano.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews