Сергія Ківалова обрано на посаду президента Одеської юридичної академії, а також голови Вченої ради університету

Шляхом таємного голосування на конференції трудового колективу кандидатуру Сергія Ківалова було підтримано одноголосно.

Колектив Національного університету «Одеська юридична академія» привітав Сергія Ківалова із обранням на відповідальні посади.

«Під керівництвом С. В. Ківалова наша Alma Mater пройшла неймовірно успішний шлях розвитку та сьогодні є знаною не тільки в Україні, а й поза її межами. За чверть століття Університет став взірцем європейської освіти та справжнім храмом юридичної науки. Постійний рух вперед та прагнення до нових звершень зумовили відкриття нових спеціальностей, таких як кібербезпека, комп’ютерні науки, інженерія програмного забезпечення та системний аналіз, політологія, соціологія, психологія, журналістика, філологія. Високопрофесійний професорсько-викладацький склад та сучасна матеріально-технічна база забезпечують підготовку фахівців на найвищому рівні!

Багатотисячний колектив нашого закладу висловлює Сергію Васильовичу свою прихильність та повагу. Щиро вітаємо та бажаємо невичерпної енергії і завзяття у Вашій нелегкій роботі, нехай роки керівництва принесуть нові перемоги, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення! Здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині», - наголошено у повідомленні на сторінці Національного університету "Одеська юридична академія" у соціальній мережі Фейсбук.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews