Одеська єпархія УПЦ: Вашими подвигами і трудами відновлена прекрасна обитель на честь Небесних Сил

Одеська єпархія УПЦ привітала настоятельку Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря, матінку ігуменю Серафиму з 60-річчям від дня народження.

«Дорога матушка ігуменя Серафима,

Залишивши світ, Ви все своє життя присвятили Христу, Його Церкві та народу України. За весь цей час Вашими подвигами і трудами відновлена прекрасна обитель на честь Небесних Сил, заслуговує на особливу увагу соціальне служіння і благодійність, Ваша чітка тверда позиція, заснована на євангельських ідеалах, відповідає тому високому авторитету і глибокій повазі, яку Ви здобули у нашому Богохранимому місті, Ваші наукові праці займають гідне місце у бібліотеках України.

У цей благословенний День від щирого серця бажаємо Вам добрих і благословенних успіхів у Ваших багатогранних і багатокорисних трудах, міцності душевних і духовних сил, миру, радості, щастя.

Єдиний Пастиреначальник, Господь наш Ісус Христос нехай завжди буде Вашим Керівником і Помічником, молитвами Пречистої Богородиці і Вашої предстательниці в Божественних чертогах завжди перебуває з Вами, підбадьорюючи, втішаючи, даючи мир і достаток благодатних дарів, надихаючи на подальше плідне служіння Церкві, ввіреній Вам обителі і народу Божому, подасть Вам сили і Свою невичерпну допомогу в настоятельському діянні - вести Ваших сестер на шляху спасіння до Вічного життя, сповнить Ваше материнське серце рясно благодаттю, щоб славословивши Творця, від Його всемогутності Ви завжди отримували сили і все необхідне для життя і благочестя», - йдеться у привітанні.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews